21 Ekim 2009 Çarşamba

Hüzünlüyüz…

Bu hafta sonunu mutlu geçirecektik. Sitemizin yazarlarından Beytullah CİRU dünya evine girecek ben, Salih DURMUŞ ve Mehmet ÖKTEN üçümüz de (diğer arkadaşlar kusura bakmayın bulunduğumuz bölgeden çok uzakta olduğunuz için sizinle sadece sanal alemde kutlamaya niyetliydik) KESKİN KALEMLER ailesi adına Beytullah kardeşimizi tebrik edip, hatta kısmet olursa halay çekmeyi de niyet etmiştik.

Ama yine hain felek yaptı yapacağını…


Daha önce sitemizde yayınladığımız OKUYUCUDAN ve BAŞLIKSIZ ESER
yazılarının sahibi değerli dostumuz Hacı KAYAR’IN babasının ölüm haberi bizi derin acılara boğdu.


Şuan okuduğunuz yazı bambaşka bir şekilde yayınlanacaktı. Hatta belki de düğündeki mutluluğu yansıtan birkaç kare fotoğrafta yayınlanacaktı. Ama olmadı, içimde derin bir hüzünle yazıyorum bu satırları.

Ne kadar zor durumda olduğumu tahmin etmekte pek zorlanmayacağınıza inanıyorum. Çünkü okuduğunuz bu yazı aslında önceden planlanmış bir mutluluk üzerine yazılacaktı ama olmadı Beytullah kardeşimize ve yengemize ömür boyu mutluluklar dileyemedik, gidipte mutluluklarını paylaşamadık bir yandan bunun üzüntüsünü yaşarken diğer yandan da değerli amcamızı kaybetmenin üzüntüsünü yaşamaktayım.

Mutluluklar paylaşıldıkça artarmış, eğer gerçekten öyle ise acılar da paylaşıldıkça azalmalıdır diye düşünüyorum. Biz mutluluğu paylaşmadık ama birazcık olsun azalır ümidiyle acılarımı paylaşıyorum…

3 yorum:

  1. Allah Rahmet eylesin Ailesine de sabır versin inşaallah...

    YanıtlaSil
  2. Amin inş. Allah sizden de razı olsun.

    YanıtlaSil
  3. keşke acıları paylaştığımız gibi bir günde mutlulukları paylaşacağız demiştik ama osman üstadımın da dediği gibi hain felek yaptı yapacağını…

    hacı kaya üstadıma baş sağlığı diliyor beytullah hocama ve yengeme de ömür boyu sağlık huzur mutlulukllar diliyorum

    YanıtlaSil