1 Aralık 2009 Salı

Hangi limandasın... !?

Zaman icinde ögütürken seni
ve hayatta ilerlerken kendi icinde,
duygularini düsüncelerini yelken acip...
düsündün mü hic hangi kapilardan gectin...

sabir kapisini gecebildin mi
araladin mi sonuna dek sükür kapisini
anne babanin gönlüne giden
kapilari açik tuttun mu hep
Sila-i rahim kapisini 
kapattin mi yoksa ara ara

zaman gemisine binip , ruhunun yelkenlerini acip ,
yüregini dümen ettiginde
vicdan rotani saga sola döndürdügünde
carketti mi aklin gectigi kapilari...

yoksa hayat ummaninda 
kaybolup boca mi ettin

gönül rüzgarlarina kapilip cetin zorluklara karsi
kendini siper edebildi mi

imanin,  alabora mi oldu
 benlik denizinde

sag kolun olan meleklerin seyir defterine neler yazdi...
tek gözlü melun yol almaya calisirken seni cok mu esir etti...

bak simdi, ufka uzun uzun...
sonra bir de geriye dön düsün

sonra bi müddet adini bilmedigin bir limanda demir at bekle ...

rumuz ilkyaz

8 yorum:

  1. Efendim, saygılarımla; Bloğunuz çok güzel, beğendim. Ben de aynı şablonu kullandığım ve tüm yazılı yardımları harfiyen uyguladığım halde blog sayflarıma bir türlü tepkiler eklentisini ekleyemedim. Kaçırdığım bir ayrıntı mı var diye merak etmiyor da değilim? Bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
    Selam ve saygılarımla
    http://yesilkaman.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. saygıdeğer ra55,
    şifrenizle giriş yaptıktan sonra sitenizin yukarısında yer alan "özelleştir" seçeneğine tıklayın. ondan sonra açılan sayfanın ortasında yer alan blog kayıtları bölümünün alt tarafındaki "düzenle" seçeneğine tıkladıktan sonra tepkiler bölümünün de yer aldığı bir panel açılacaktır. orda tepkiler bölümünün yanında yer alan kutucuğu işaretledikten sonra alt tarafta yer alan "kaydet" seçeneğine de bastığınızda işlem tamamlanacaktır.

    ancak o tepkiler bölümünün orjinal hali "etkileyici" "ilginç" gibi şeylerdi biz onu değiştirerek "beğendim" "beğenmedim" şekillerini verdik. sizde o seçenekleri değiştirmek isterseniz tepkiler bölümünün yan tarafında da "düzenle" seçeneği var ona tıklayarak istediğiniz tepkileri yazabilirsiniz. ancak değiştirdikten sonra gene kaydet demeniz gerekmektedir.

    eğer yine bir aksilik olursa o.tuncay191@hotmail.com adresinden bana ulaşabilirseniz size yardımcı olmaya çalışırım. görüşmek dileğiyle...

    YanıtlaSil
  3. Efendim, saygılarımla; Sayın Osman Tuncay Kardeşim, Önce ilgi ve alakanıza çok teşekkür ederim. Sağolun, varolun. Ben zaten daha önce sizin yazdığınız şekilde bir yol izlediğim halde olmadı, demiştim. Sizin bu mesajta bana önerdiğiniz yol zaten mutat uygulanan bir yol. Bunun dışında bir alternatif var mı? Teşekkürler

    YanıtlaSil
  4. Kaman bey tepkiler kısmını işaretledikten sonra kaydet dediğinize eminseniz sorun olmaması gerekiyordu. biz aynen anlattığım şekilde yaptık, ne yazık ki başka bir yolu varsa da bilemiyorum. yardımcı olmayı çok isterdim, yardımcı olamadığım için üzgünüm.

    görüşmek dileğiyle...

    YanıtlaSil
  5. Efendim, Saygılarımla; (Recep Altun) Osman Bey, İlkyaz'a hitaben yazdığınız yorumlar benim (Kaman) bloğumda da görünüyor, bende okuyup onaylıyorum. Bir yanlışlık mı var? Yoksa, mesajın içeriği hem beni hem de ilkyazı da ilgilendirdiği için hem bana hem de ilkyaza'a mı gönderiyorsunuz. Sakın beni yanlış anlamayın, ben bundan bir rahatsızlık falan duymuş değilim, kazara bir yanlışlık varsa onun düzeltilmesi babından yazıyorum. Sizin önerdiğiniz yoldan (kaman) bloğuma tepkileri yerleştiremediğim gibi, Başlık yazısına resim bile gönderemiyorum. Bu sorun benim (kaman) bloğumda var, aynı şablondan ikinci bir blog oluşturdum (degirmendenmektupvar) bu blogta böyle sorunlarla karşılaşmıyorum. Ben de bu problemi (kaman) bloğunda dışardan gadgetler ekledim ya onlardan olduğunu sanıyorum. Bir de onları(gadgetleri) kaldırarak deneyeceğim, bir sonuç alırsam sizi de bilgilendiririm.
    Her şey için çok teşekkür ederim, sağolun, varolun Osman Bey. Görüşmek üzere.

    YanıtlaSil
  6. aslanda ikinize tek mesajla cvp vermek için orda yazıyorum -(kelime tasarrufu yapıyorum:))))))- gerçi bizim sitedeki eklentilerin de yarısından fazlası dışarıdan getirilen gadgetlerden oluşuyor ama yine de gadgetlerden birinde sorun olduğu için olabilir. başarılı bir sonuç elde ettiğinize dair haberi sabrsızlıkla bekliyorum.

    YanıtlaSil
  7. neler oluyor burada hersey yolundami...:)

    YanıtlaSil
  8. merak etme sen varsan sorun yok :)

    YanıtlaSil