17 Aralık 2009 Perşembe

HİÇ YAZILARI.

*Malum ''apple'' marka nötbuk var,simgesi de elma.Bence bizim de bu alanda atağa kalkmamız gerekir.Mesela;Malatya ''gaysı''sı kullanabilir,simgesi de gayat tabi kayısı olabilir.Fena olmaz mı?

*Bayanların GEYŞA model makyajı beni endişelendiriyor.Bana öyle geliyor ki GEYŞA model makyajın sonu;ÇİZGİSİZ A4 KAĞIDI kadar beyaz olacaktır.



*Bir diş macunu reklamı var.Efendim,kişilere buzlu içiliyor.Kişiler OYY ANAM ANAM...gibi tepkiler veriyorlar.Sonra yeniden etkili olacak macunla diş fırçalatılıyor AAA VALLAHİ GEÇTİ gibi yorumlar yapılıyor.YAHU HADİ DİŞİ HALLETTİN? BOĞAZA NE OLUYOR?BOĞAZA !

*Güzel Yazı dersleri vardı -ki kişinin hayatının hiç bir döneminde yaramayacaktır- O derslerde güzel yazıyı ilk bitirenler,diğerlerini beklerken öğretmen:Siz de kenar süsü yapın,derdi.Aralıklarla üç tane dik çubuk yapılır ve alt satıra geçilirdi altta da üç dik çubuk.Daha sonra üstteki 3.çubuk alttaki 2.çubukla eğik çizgiyle birleştirilir.Yine üstteki 2. çubuk alttaki 1. çubukla birleştirilir sona kalan üstteki 1. çukla da alttaki 3.çubuk birleştirilirdi.Alt alta yapılan bu GÜZEL HAREKETLER,GÜZEL YAZI derslerini daha da GÜZEL yapardı.

*He kimsede demezdi ÖĞRETMENİM KİME GÖRE GÜZEL YAZI? diye.

*Türk bayraklarıyla yapılan yürüyüşlerde kişiler İSTİKLAL MARŞI okuyor.Herkes saygı duruşunda durur vaziyette.Sıra çocuklarda,önce ANDIMIZ okunsa ya?Sonra geçilse İSTİKLAL MARŞINA

*Nedir ki:BİRAZ DAHA KÜÇÜK HARFLE KONUŞUN! uyarısı? Hayır,büyük harflerle konuştuğumu da nereden çıkardın?

* BİR TAVSİYE;
DURUM:X kızı bisküvi,kraker gibi gıdaları yemektedir.Sana doğru yaklaşıyor ve ince bir hareketle: ''Sende alır mısın? '' demekte.Bak,cevabı çok iyi düşün.Eğer evet dersen ve alırsan sorun yok.Ancak hayır dersen...Katlanacaksın ADEM ELMASININ O YUTKUNMA HAREKETİNE, Dikkat! X kızı bu hareketini gördüğünde yine ısrar edecektir,iyisi mi sen o hareketi gizli yap.

*BÜYÜK EŞİTTİR 18
-Dudak dudağa değmeye öpüşmek deniyorsa,sustuğun her durumda öpüşüyorsun kendinle.Fantezin bile oluyor,dudağın kuruduğu zaman dilinle ıslatınca.

*Anahtar başlıklı kolye gördüğünde :''Kalbinin anahtarı mı?'' ve türevi çağrışımlar yapmayı ver ne olur yani?

*Prof. Dr. Schwans yaptığı bir araştırmada POŞET ÇAYI BİTİRİNCE EMEN İNSANLARIN BU TUTUMUNUN DOĞUŞTAN OLDUĞUNU AÇIKLADI.Schwans bu tavrın,annesinden meme emen bebeğin özelliklerini taşıdığını söyledi.Hatta sütten kesilince bir bebeğin meme emme isteğini,biten çayın poşetini emme isteğiyle aynı olduğunu ortaya koydu.

*Wolksvagen'in haberi var mı acaba?
-Türkiye de her sokakta görüldüğünde VOS VOS 1..2..3.......8..9..10 BOM! yapıldığını ve bu olayın günde 3.000 kere olup,bıkmadan espri konusu olduğunu.

*Demet Akbağ ne zaman ev hanımı taklidi yapıp eline örgü şişini alsa bir gülme alır beni.

*Alzaymır hastası ihtiyar ı dinlemek ne kadar zordur.Başından geçen olayı unutur,tekrar hatırlar,yine unutur o sırada o olay sana 375. defa anlatılmıştır ve işin en sıkıntılı tarafı olayın ilk heyecanıyla anlatılmasıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder