8 Haziran 2010 Salı

DOĞRU MU, YANLIŞ MI?.. SİZ KARAR VERİN..

İSRAİL REKLAMI YAPIYORUZ!..

Sevdiğimiz bir kardeşimiz,Din Kültürü ve Ahlâk Bilgisi Öğretmeni İlyas Kaplan’dan bir davet aldım: “İSRAİL MALLARINI BOYKOT EDELİM!..”
SATIN ALINAN VE ELİNİZDE BULUNAN HER İSRAİL MALI İNSANLIĞA SIKILMIŞ BİR KURŞUN GİBİDİR.

Biz, çocukların acımasızca öldürülmesine, sıcak yuvaların yıkılmasına, annelerin gökleri parçalayan feryatlarına seyirci kalmadık.
Aksine zalimlere bunları yapması için her gün destek olduk.
Dünya artık yangın yeri…

Koltuklarımıza kurulup, televizyonlarımızdan her gün insanların katledilmesini izlemek ve garip bir hüzne kapılarak “elimizden bir şey gelmiyor” yalanın arkasına sığınmak, bir sahtekarlık ve onursuzluktur!!!
Dik durmalı, İsrail, ABD, İngiltere ve işbirlikçilerini protesto etmeli, mali kaynaklarını desteklemekten vazgeçmeliyiz!

Boykota destek olmadığımız her gün dünyaya bir katilin gözleriyle baktığımızı düşünmeli; sevdiklerimize her dokunduğumuzda, ellerimizin mazlumların kanlarına bulaşmış olduğunu asla unutmamalıyız.

EY MÜSLÜMAN...! DEĞERİNİ BİL... KENDİNİ KÜÇÜLTME... BENİM BOYKOT ETMEMLE NE OLUR DEME SAKIN HA..! UNUTMAKİ, YERYÜZÜNDEKİ MÜSLÜMANA SIKILAN MERMİLER, AŞAĞIDAKİ ALDIĞIN ÜRÜNLERİN GELİRİ İLE YAPILMAKTADIR... Ve unutma ki; BUNUN HESABINI ÖBÜR ALEMDE VERECEKSİN. Ve unutma ki; SIRA SANA DA GELEBİLİR... Ve unutma ki; FARKLI MEKANDA YAŞADIĞIN İÇİN BU MERMİLER SANA SIKILMIYOR...!

Bu keskin Müslüman açıklamanın hemen altında, hayatımızın her alanına girmiş “Yahudi” markaların isimleri, resimleri… Dev reklam panoları gibi üç levha üzerine amblemleri ile yerleştirilmiş yerli yabancı markalar...

Carrefour, Auchan, Bioterm, Banana Republic, Clinique, Buitoni, J.Crew, Disney, Donnakaran, Gap, La Mer, Coca Cola, Garnier, Express, Carriere, Garnier, Perriere, HR, BOSS, Lancome, L’İndex, L’Oréal, Maggi, Nestlé, Vichy, Vittel, IBM, Star, CNN, Sky, KitKat, Sun, Pepsi, Fanta, Sprite, CNN, Time, Mc Donalds, National Geographic, Omo, Rinso, Ariel, İpana, Cif, Signal, Yumoş, Cappy, Schweppes, Sensun, Orkide, Alarko, Komili, Mis, Nescafe, Lipton, Algida, Alo, Sana, Profilo, Cornette, Alarko, Compaq, Motorola, Nokia, Nike, Ford, Marlboro, İntel, Dell, Caterpillar, Marlboro, Camel…….

Liste daha çok uzun… Hayatımızın her alanına girmiş markalar, uzadıkça uzayıp gidiyor…

Bu markaların hayatımızdaki yerini düşünebiliyor musunuz?..

Affedersiniz, donumuzun, kıçımızın, ağzımızın, dişimizin temizliğine kadar, medenî hayat imkânlarımızı Yahudilere borçluyuz demek ki…

Cebimizdeki telefon Yahudi…

Aşımızdaki lezzet Yahudi…

İlacımız Yahudi…

Yediğimiz, içtiğimiz Yahudi…

Bindiğimiz araba Yahudi…

Okuduğumuz dergi, seyrettiğimiz film Yahudi…

İş makinalarımız Yahudi…

Hatta bu yazıyı yazdığım bilgisayar da Yahudi imalâtı olabilir...

Demek ki Yahudiler olmasa insanlık mağara devrini yaşamaya devam edecek (!)

İsrail’in Gazze’ye insanî yardım taşıyan gemilere yaptığı kanlı baskın aklımızı başımızdan aldı, biliyorum.

“Yumurtasını pişirmek için dünyayı ateşe vermekten çekinmeyen Yahudi”nin lânetlenmiş bir kavim olduğunu, Ortadoğu’da çıban başı olarak bütün dünyayı rahatsız ettiğini de biliyorum…

Ancak, ne var ki; bu boykot çağrıları Hakk’a hizmet filan değildir…

Hatta Yahudi mallarına boykot edelim çağrısı altında, Yahudinin büyük ve yenilmez gücünü, insanlığın Yahudiye muhtaçlığını tescil ediyoruz.

Biz duygularıyla hareket eden bir milletiz. Yaptığımız işin önünü ve sonunu düşünmüyoruz. Bu hesapsızlığımızdan dolayı da, zaman zaman kendimize zarar veriyor, düşmanın tezgâhına geliyoruz.

Yahudi markalarına boykot çağrısı yapan İlyas Kaplan`a şu yorumu gönderdim:

EFENDİM, MUVAFFAK OLAMAZSINIZ...
ADAMLARIN BEDAVA REKLAMINI YAPIYORSUNUZ?..
BU KADAR MARKAYI BİR ARADA GÖREN ÇOCUKLARIMIZ SORMAZ MI:
"YİYECEĞİMİZİ, İÇECEĞİMİZİ, GİYECEĞİMİZİ, BİNİTİMİZİ, SÜSÜMÜZÜ, İLACIMIZI. VELHASIL A`DAN Z`YE HERŞEYİMİZİ YAHUDİLER YAPIYOR DEMEK Kİ... YAHUDİLER OLMASA BU MARKALAR OLMAZDI.. BU MARKALAR OLMASA İNSANLIK NASIL YAŞARDI?.."
YÜZLERCE MARKA SERGİLİYORSUNUZ.. ONLARIN NE KADAR GÜÇLÜ OLDUĞUNU ZIMNEN DE OLSA KABUL EDİYORSUNUZ.
BENCE YAHUDİ TUZAĞINA DÜŞÜYORSUNUZ...
REKLAMIN İYİSİ KÖTÜSÜ OLMAZ DERLER...
KENDİMİZ KENDİ MARKAMIZI ÜRETEMİYORSAK, ALTERNATİF SUNAMIYORSAK, HAMASLI GERİLLALAR AMERİKAN CİKLETİ ÇİĞNİYORSA, ARAP ŞEYHLERİ ÖZEL ARABA SİPARİŞLERİNİ YAHUDİ MARKALARDAN YAPTIRIYORSA, BURADA DURMAMIZ, DÜŞÜNMEMİZ GEREKİR...
İSRAİL`İN ALÇAKÇA VE İNSANLIK DIŞI SALDIRISINI LANETLİYORUZ..
FAKAT YAHUDİ REKLAMI MAHİYETİNDE GÖRDÜĞÜM MARKA SERGİLERİNE KATILMIYORUM.

Ne dersiniz; bu yazıyla ben de mi Yahudi reklamı yapıyorum yoksa?!..

Hasan TÜLKAY 1 Haziran 2010 Salı – ANTALYA
babaturk@mynet.com hasantulkay@hotmail.com http://hasanhoca.azbuz.com http://hasanhocam.skyrock.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder