31 Aralık 2010 Cuma

UMUTLARLA DOLU SATIR SAYFALARI

UMUTLARLA DOLU SATIR SAYFALARI

Her yeni başlangıçların sonu muhakkak olduğu gibi, hayatımızda da savrulan zamanın ne kadar anlam kazandığını, ancak yeni bir yıla girerken idrak edebiliyoruz. Her deriz ya ‘’ bu yıl bunları yapmak istiyorum, şunu istiyorum.’’ Diye sıralandırırız, alt alta isteklerimizi ; fakat bunları ne kadar sağlam temellere oturmamız ayrı bir değer söz konusu.
Yaşamın her alanında umut bahçelerine ekilen tohumların yeşermesi, sevgilerin güçlü bir kaynak ışığına yansımasıyla sağlanır. Bir çocuğun yersiz yurtsuz kalarak kışın soğuğunda hayatla boğuşması, ve onu bu zorluklardan kurtarmak isteyen bir kurumun ona sahip çıkarak hayata kazandırması, ya da zengin bir iş adamının en büyük ihaleyi kazanarak, olgun birikim değerlerinin hayallerine aktarılması ve yine bir örnek daha hayata karşı hep karanlıkta yaşamını sürdüren, gözlerini hiç açamayan bir engellinin sınırları aşması gibi … Her bireyin bahçesi farklı hayallerin hayata karşı bir pozisyonu aslında.
umutlarla dolu sığdırdığınız bu yılın sonunu karşılaştırmalı, düşsel fikirlerinizle zihin analizi yapmaya ne dersiniz sevgili okurlar. Hani neye sahip olduğunuz değil de neye ihtiyacınız olduğunuz dönemleri hatırlayarak yola çıkın. Geride bıraktığınız günler, gelecekteki günlerinize anlam kazandırmalı, tenkit etmeli savurmamalı sizi ve yeni baştan etkilememeli….
2011e adım atacağımız şu son saatlerde satır sonuna sığdıramadığımız yaşamın anılarını modüle ederek biçimlendirmeli, yeni başlangıçlarda yeni sayfalarla satır atlamadan mutlulukla, sağlıkla huzurla; kendimizi sevdiklerimizi ve sevmediklerimizi hayallerimizi, inançlarımızı, değerlerimizi kötülüklerden arındırmaya ne dersiniz?
Mutlu senelere,
ONURCAN AYDOĞMUŞ
31 Aralık 2010 /ANKARA

1 yorum:

  1. dostum naçizane bir fikir... yazdıkların uzun olunca pek kimse okumaz sadece okur gibi yapar bu da etkiyi azaltır...

    YanıtlaSil