10 Şubat 2011 Perşembe

GÜNEYDOĞU'NUN YENİ YÜZÜ BOTAN ÖDEME MERKEZİ

Uzun bir zamandır üzerinde çalıştığımız halkımıza bir hizmet borcu olarak gördüğümüz bir projeyi sizlerle tanıştırmanın gururu ve sevincini yaşamakta bulunuyoruz.


Biz 2010 yılın 8.nci ayın da başlatmış olduğumuz fatura ödeme tahsilat sistemin sonuna gelmiş bulunmak üzere ile birlikte Türkiye’nin bir çok il, ilçe, köy ve beldelerine bayilikler vermeye başlanmış bulunmaktayız



Amacımız halkımıza yeniliklerle tanıştırmak ve aynı zamanda banka, ptt vb. kuyruk çilesinde kurtararak herkes kendi mahallesinde bulunan botan ödeme merkezimize bağlı noktalarında rahat kuyruksuz ve çilesiz bir şekilde faturalarını yatırmaktır… Bu vesile ile ilgili yeni merkezimizin halkımıza hayırlı olmasını temenni ediyoruz. İnşallah halkımıza layık olacağız…

Hakkımızda

Şirketimiz 2002 yılında Gsm Teknolojisinin Türkiye'ye gelişi ile iletişim dünyasına kapılarını açmıştır. Çağdaş ürün, hizmet ve yeniliklerin yayılımını sağlamada öncü olmak vizyonu ile hareket eden şirketimiz modern pazarlama aktivitelerinin tüm unsurlarını bünyesinde barındıran, sunduğu teknoloji ürünü ve hizmetleri ile çağdaş bir bir şirket olmayı başararak Türkiye'nin lider kuruluşları arasında olmayı başarmıştır.

Girişimci ve yenilikçi yapısı ile teknolojik alandaki gelişmeyi tüm iş alanlarına uygulayan firmamız, dünya standartlarındaki kalitesi ile ve sürdürülebilir başarı hedefi ile ilerlemektedir. Kurulduğumuz günden bu yana faaliyet alanlarımızda başarılı ve öncü çalışmalarımızla sürekli kendimizi yenileyerek topluma artı değer kazandırmaya devam etmeyi hedeflemekteyiz. Teknoloji odaklı firmamız, ülke ekonomisine önemli bir güç yaratmak için yatırımlarına her geçen gün bir yenisini ekleyerek, yüksek bilinirliği ve itibara sahip portföyünü uluslararası arenada söz sahibi olabilmek için her geçen gün genişletmektedir. Yarattığımız iş hacmi ile ülkemizi her zaman ileriye taşımayı arzu etmekteyiz. Türkiye'nin kalkınması için sosyal sorumluluklarımızın gerekliliklerini gerçekleştirdiğimiz projelerle en iyi şekilde yerine getirmekteyiz.

Vizyon, Misyon ve İlkelerimiz;

İnsana değer verir, paylaşımcılığı destekler; bencillik ve açgözlülüğü reddeder. Huzurlu bir çalışma ortamı yaratmada, takım ruhunun, ortak sinerjinin ve iletişimin gücüne inanır. Saygın, istikrarlı ve güçlüdür, dürüst ve güvenilir bir kurumdur. Çalışanlarına değer katar; mesleki eğitim ve gelişime olanak tanır; başarıyı ödüllendirir. Topluma karşı sorumluluk duygusu taşır; tüm sosyal paydaşlarına maddi ve manevi değer katmak için çalışır; çevreye duyarlıdır Dünyaya açıktır. Sahip olduğu vizyon, girişimci ruh ve cesaretle yarattığı markaları dünya pazarında da iddia sahibi yapacak güce ve kararlılığa sahiptir.

Temizlik ve düzene değer verir, tutumluluğu teşvik eder, israfın karşısındadır. Katılımcı, adil ve demokratik bir yönetime, kurumsallaşmanın gerekliliğini kavramış, öğrenen ve eleştiriye açık bir organizasyona sahiptir. Geleceğe giden yolda, geçmişten güç ve ders almanın öneminin bilinciyle ulusal değerlere bağlıdır; ailevi ve manevi değerlere sahip çıkar, bağnazlık ve tutuculuğun karşısındadır.

Dinamiktir; yeniliklere ve yaratıcılığa değer verir; araştırma-geliştirmeye yatırım yapar; değişime direnç, bürokrasi ve teslimiyetçiliği reddeder. Faaliyet gösterdiği her alanda en iyi olmak için çalışır. Sonuca odaklanır. Hizmette kaliteden ödün vermez. Başarının anahtarının verimli, disiplinli ve planlı olarak çalışmak olduğuna inanır.

HİZMETLERİMİZ;

FATURA TAHSİLATİ

KREDİ KART ÖDEMESİ

PTT HAVALESİ

PARA TRANSFERİ

PARÇA TL YÜKLENMESİ

UÇAK BİLETİ

BAĞKUR PRİM ÖDEMESİ

VOİP YURTDIŞIYLA UCUZ GÖRÜŞME

MTV TRAFİK CEZALARI

TTNET İNTERNET, BİR-KOÇ NET, SMİLE VB ABONELİK BAŞVURULARI…

VE BOTAN ÖDEME MERKEZİNİN BİRÇOK FIRSATLARINIZDA YARARLANABİLİRSİNİZ…



BAYİLİKLERİMİZ SINIRLI BİR ŞEKİLDE ÜCRETSİZDİR…




SİTEYE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ!...



NOT: TÜRKİYENİN EN BÜYÜK ÖDEME MERKEZİ OLMANIN YOLUNDA EMİN ADIMLARLA İLERLEYEN BOTAN ÖDEME MERKEZİNİN YÖNETİCİSİ OLAN YAZAR ARKADAŞLARIMIZDAN SALİH DURMUŞ'UN BÜYÜK CESARET GÖSTERİP, YOĞUN EMEKLER SARFEDEREK ÇIKTIĞI BU YOLDA BAŞARILAR DİLİYORUZ.


KESKİN KALEMLER AİLESİ ADINA

Osman TUNCAY

2 yorum:

  1. mehmet yoğurtçu12 Şubat 2011 20:38

    merhabalar ben bayilik hakkında bilgi almak istiyorum benim küçük bir büfem var orada bilgisayarımda var orda tahsilat yapabilir miyim yoksa türk telekom şubeleri gibi yeni işyeri mi açmam gerek bir de bu tahsilatlardan ve satılan kontorlardan yüzde kaç karım olacak yardımcı olursanız sevinirim kolay gelsin.

    YanıtlaSil
  2. SALİH DURMUŞ13 Şubat 2011 14:36

    MERHABALAR. 05436016411 NOLU TELEFON NUMARAMIZI YADA s_durmus@hotmail.com E-MAİL ADRESİMİZİ EKLEYEREK BİLGİ ALABİLİRSİNİZ.
    MEVCUT OLAN BÜFENİZDE DİLERSENİZ BU İŞİ YAPABİLİRSİNİZ. TÜRK TELEKOM ŞUBELERİ GİBİ YENİ BİR İŞ YERİ AÇMA ZORUNLUĞU YOKTUR.
    DAHA FAZLA BİLGİ İÇİN LÜTFEN İRTİBAT KURUNUZ...

    YanıtlaSil